Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 04.16 kuni 01.09.16
Kontaktid: Teele Pehk, Elo Kiivet, Anni Müüripeal, Sander Paling, Kaidi Õis, Ivar Piirsalu

Merekultuuriaasta suvel 2016 tekkis Noblessnerist Kalasadama kalaturuni piki kallast kulgev beetapromenaad, et rajada teed lähiaastatel tekkivale püsivale promenaadile. Roosade B-tähtedega tähistatud beetapromenaad on mereäärne jalgrada mööda arendusi ja helgemat tulevikku ootavaid mereäärseid krunte.


Beetapromenaad on Linnalabori ja Noblessneri kvartali ühine algatus, mis valiti merekultuuriaasta ideekonkursi 20 võiduprojekti hulka. Beetapromenaadi tekkimisele aitasid kaasa kõik mereäärsed maaomanikud (Noblessner, Riigi Kinnisvara AS, OÜ BMG Arendused, Pro Kapital), Tallinna Vesi ning Põhja-Tallinna linnaosavalitsus. Tallinna linn investeeris beetapromenaadi tekkimisse 50 000 eurot ning kommunaalamet korraldas varem läbimatu promenaadilõigu täitmise ja jalgteeks muutmise.


KIRJUTISED

FAILID
Perioodi juuni 2016 sissekanded

tulevane beetapromenaad ootab 19. juunil abikäsi

15.juun   | projektis Tallinna beetapromenaad   |   sisestas linnalabor

19. juunil kell 17-19 toimuvad tulevasel beetapromenaadil Patarei kindluse merepoolses küljes koristustalgud. Vaja on koristada prahti (nt vanad koerakuudid), kärpida võsa, siluda pinnast. Ei midagi kontimurdvat, pigem hea võimalus kerget füüsilist tööd mere ääres teha ning aidata kaasa katsetusliku promenaadi sünnile sel suvel.

Võta kaasa hekikäärid, töökindad, reha. Kohapeal on mahukas prügikonteiner ning töötab Patarei kohvik, kust saab jooki ja suupisteid osta.

Talguid korraldab Linnalabor koos Riigi Kinnisvara AS-iga.

Kontakt: Teele Pehk, beetapromenaadi eestvedaja, mob 58100478, teele@linnalabor.ee





 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#