Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 03.14 kuni 01.09.14
Kontaktid: Teele Pehk, Maria Derlõš, Madle Lippus, Vladislav Kopõlkov

Tallinnas on palju aktiivseid naabruskondi, kuid elanikuaktiivsus pole veel paneellinnakutesse üle kandunud. Lasnaidee algatusega läheneme seni pigem passiivsena tuntud Lasnamäele kogukonnaarenduse ja elukeskkonna parandamise kaudu, koondades neist teemadest huvitatud inimesed, vabaühendused, korteriühistud, ettevõtted ja teised osapooled ühte võrgustikku, mis keskenduks lasnamäelaste aktiveerimisele.

Kuuekuulise projekti jooksul intervjueerime lasnamäelaste aktiivsuse tõstmisest huvitatud kodanikuühendusi ja inimesi, korraldatame töötubasid, viime läbi ruumilisi aktsioone ning kajastame tegevusi ja tulemusi eesti, vene ja inglise keeles. Projekti tulemusel tekib loodud võrgustiku konkreetsem tegevuskava lasnamäelaste aktiveerimiseks, tugevneb lasnamäelaste teadlikkus elukeskkonna parandamises osalemisest, suureneb sihtrühmade koostöövalmidus ning tekib kogukonnaarenduse mudel passiivsetele linnaosadele üle Eesti.

Tutvu Lasnaidee tegevusega lähemalt Lasnaidee kodulehel .

Algatust viib ellu Linnalabor partnerluses MTÜga Kontakt. Lasnaideed toetab EMP toetuste Vabaühenduste Fond Avatud Eesti Fondi vahendusel.


KIRJUTISED

FAILID
Perioodi aprill 2014 sissekanded

15. aprillil kaardistab võrgustik Lasnamäe probleemkohti

11.apr   | projektis Lasnaidee   |   sisestas teele

Lasnaidee algatuse võrgustik, mis koosneb aktiivsetest lasnamäelastest ja Lasnamäe elukeskkonna parandamisest huvitatud inimestest, koguneb 15. aprillil kell 17 Lasnamäe linnaosavalitsuse saali (Pallasti 54). Kohtumisel tutvustame veelkord Lasnaidee algatuse põhimõtteid ning elanike aktiveerimiseks rakendatavat meetodit. Võrgustiku ülesandeks on defineerida sihtrühmad, valdkonnad ja/või piirkonnad, mis vajavad Lasnamäel kõige suuremat tähelepanu. Kohtumise lõpuks oleme üheskoos välja valinud kolm-neli peamist lähenemist lasnamäelaste aktiveerimiseks ning jaguneme vastavatesse töörühmadesse edasiste tegevuste planeerimiseks.

Peale kohtumist avalikustame ka Lasnaidee kodulehe.



 
ettevalmistav kohtumine loomeinimestega
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#