Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 05.16 kuni 01.10.16

Alates 2016 aasta maist alustasime Kohila vallavalitsuse tellimusel Kohila alevi ruumikava koostamisega. Nii nagu eelmisedki koostööd kohalike omavalitsuste on ka Kohila projekti esmärk välja tuua alevi ruumilised tugevused, anda juurde uusi ideid ning pakkuda võimalik stsenaarium nende elluviimiseks.



SISSEKANDED

FAILID
Perioodi september 2016 sissekanded

KOHILA ALEVIRETK

05.sept   | projektis KOHILA ALEVI RUUMIKAVA   |   sisestas keiti

Millest kõneleb Kohila alevriruum täna? Mida hindavad elanikud meeldivaks, mida mitte ning millised on alevi ruumilised tugevused? Linnalabor kutsub kõiki osalema Kohila alevi ruumiretkel. Viime retkelised valla poolt tellitud Kohila ruumikava teekonnale, et avastada arengupotentsiaale ja unustatud sihtpunkte ning võimalikke maamärke. Visioneerime tuleviku peatänavat koos esindusväljakuga, unistame jõepromenaadist ja turuplatsist ning arutame, kuidas kohalikud elanikud ruumiliste arengute ja elukeskkonna teemadel enam kaasa rääkida saaksid.

Ruumiretkel näitame jooniseid ja arutame koos retkelistega, mida saaks teha, et kõik unistused teoks saaksid. Koguneme 11. septembril kell 13:00 Veski ees. Retkel saab osaleda täiesti priilt.

Koha reserveerimiseks saada e-kiri Linnalabori linnaretkede e-posti aadressile linnaretked@linnalabor.ee. Laupäeval, 10. septembril paneme nimekirja lukku. Kirjuta ainult siis, kui oled kindel tulija, arvestame iga nimega, kohad retkel on loetud, ehk kes ees, see mees. Retke täituvust jälgime e-postkastist. Retk kestab ca 3h, palun riietuda ilmale vastavalt.




 
 

Kohila ruumikava ümarlaud

01.sept   | projektis KOHILA ALEVI RUUMIKAVA   |   sisestas keiti

Suve jooksul kohtusime 20 erineva Kohilaga seotud inimesega ja tegime nendega intervjuu. Tänaseks oleme tutvunud erinevate valla arengudokumentide, oluliste planeeringute ja teedeprojektidega ning veetnud palju aega Kohila väliruumis. 6. septembri õhtul toimub Kohila raamatukogus ümarlaud, kus esitleme oma esimeseid mõtteid,millised on Kohila alevi ruumilised tugevused ja milline võiks olla järgmise viie aasta stsenaarium nende poole liikumiseks.

Peamisteks küsimusteks on: millest kõnelevad kaasaegsed suuremad ruumilised otsused ja olulised planeeringud; kuidas saaks ruumilistest arengutest ja elukeskkonna parandamisest huvitatud inimesi paremini kaasata; millest tuntakse Kohila väliruumis kõige rohkem puudust ning mida hinnatakse arengupotentsiaalina.








 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#