Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 03.15 kuni 01.10.15
Kontaktid: Teele Pehk, Kadri Koppel, Liis Vahter, Eneli Rohtla

Mereääre olemasolu Tallinna kesklinna vahetus läheduses on suur väärtus, mis on täna linna tervikliku arengu ja atraktiivsuse kontekstis alakasutatud ressurss. Kesklinna mereäärt tuleks mõtestada kui pealinna fantastilist, põnevat ja tohutu potentsiaaliga (avalikku) linnaruumi.

Tallinna Kultuurikatla UrbAct II projekti Creative SpIN raames kääris Linnalabor käised üles ning alustas mereääre ideekonkursi kavandamisega. Loodetavasti kujuneb sellest mereääre tulevikule keskenduv partnerlus nii linnaelanike, mereääres paiknevate ettevõtete ja asutuste, maa- ja kinnisvaraomanike ning Tallinna linna vahel.


KIRJUTISED
2016: 1 2015: 1 2

õnneliku mereääre visioonikavand Tallinnale

06.dets   | projektis Tallinna kesklinna mereääre ideekorje   |   sisestas linnalabor

Linnalabor ja Mareldi maastikuarhitektuuribüroo osalesid Tallinna kesklinna mereääre visioneerimise algfaasis ja koostasid visiooniloomeks lähteülesande. Visioonikavand sisaldab mereäärse ruumi arendamise põhimõtteid (kohaloome ja koosloome, vahekasutus jne) ning avatud ja järjepideva visiooniloome jaoks mehhanisme (koostöödisainer, mereääre koalitsioon, juhtrühm jne). Paljuski sai kavand koostatud mereääre ideekonkursi juhendi ideedest kantuna ja 2015. aasta suve ideekorje tulemusi kasutades.

Tutvu meie visioonikavandiga.



 
tutvu visioonikavandiga
 
2016: 1 2015: 1 2

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#