Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 10.12 kuni 01.06.14
Kontaktid: Kadri Koppel, Kerli Müürisepp, Regina Viljasaar, Teele Pehk, Kristi Grišakov, Ulla Männi

Saue linn vaatab tulevikku ning soovib arendada praegusest tööstus- ja ärimaast kaasaegse linnakeskuse. Pikas perspektiivis on tegu linnaruumi mitmekesistamise, elava ja aktiivse keskuspiirkonna loomisega.

Linnalabori töö algas 2012. aasta sügisel kaasamiskontseptsiooni väljatöötamisega. Järgneva 1,5 aasta vältel toimus koosplaneerimise protsess, mille iga etapi (töötoa, arutelu vms) kohta avaldame siin leheküljel kokkuvõtte. Konsulteerimistöö tulemusel valmib 2014. aasta juunis Saue linna ja valla elanike, ettevõtjate, linnajuhtide, maaomanike ja teiste huvirühmade ühistöö tulemusel keskusala visioon, mis saab aluseks piirkonna detailplaneeringu koostamisele.


KIRJUTISED
Perioodi september 2013 sissekanded

18. septembril kohtume linnakeskuse maaomanikega

17.sept   | projektis Saue linnakeskuse projekt   |   sisestas kadrik

Sügis on käes ning uus hooaeg Saue keskuse visiooni loomisel on alanud. Meil on hea meel, et Linnalabori töögrupiga on liitunud ka OÜ Väike Vasak Käsi, mis toob protsessi värskeid ideid ning oskusi stsenaariumiplaneerimise meetodi kasutamisel.

Järgmise poolaasta oleme mõelnud kohtumisteks huvigruppidega. Juba homme, 18. septembril kohtume keskusala maaomanikega. Kokkusaamise eesmärgiks on tutvustada maaomanikele senisest osalusplaneerimise protsessist väljakasvanud kohalikke ideid ning avada koostööuksed maaomanike seas edasise arendusprotsessi kavandamisel.

Oktoobri teises pooles korraldame kokkusaamise linna arengukomisjoni liikmete ja teiste huvitatud isikutega ning uue aasta alguses saavad erinevate arengustsenaariumite analüüsis kaasa rääkida linnavolikogu liikmed.



 
Mõtteharjutus: milliseid funktsioone nähakse erinevatel kruntidel
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#