Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 08.11 kuni ...

Urbanistide väljaanne U ilmub alates 2010. aastast. U on omaalgatuslik veebiväljanne, mida saab lugeda ja alla laadida aadressil www.urban.ee. Väljaanne on mõeldud nii linnateemadega igapäevaselt tegelevatele ekspertidele kui ka urbanistikast huvitatuile. Ud annab välja Linnalabor. Kui alguses oli U pelgalt eestikeelne uudiskiri, siis tänu hoogustuvale rahvusvahelisele koostööle on U täielikult kakskeelne ning loetav kõikidest kaasaegsetest elektroonikaseadmetest.

U-de väljaandmist toetab kultuurkapital ja Kultuuriministeerium. Lood sünnivad vabatahtlikult.

Kordan, U-de kodu asub urban.ee-s .

Perioodi märts 2013 sissekanded

U13 - BRLN U

19.mär   | projektis urbanistide väljaanne   |   sisestas keiti

Ilmunud on U13 Berliini eri!

Lae, loe ja levita!

Berliini eri, Brln U, teemad võib kokku võtta sõnadega: vastuhakkamine süsteemi sees ja süsteemist väljas. Brln Ust saab lugeda Spree kallaste suurarenduste ja selle vastu hakanud kodanikuliikumistest, Berliini linnaosade gentrifikatsioonist, seal asuvatest skvottidest või radiaalsete magistraalide ümberkujundamisest ja paljust muust.

U13 on nagu eelminegi U veebist hõlpsasti loetav ja kui on soov, siis ka pdf-ina välja prinditav. Samuti saab kõiki rubriike eraldi välja printida. Printige siis palun vähem, aga jagage ja levitage rohkem!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U13 - the Berlin special is online!

Read, download and share!

The Berlin special, Brln U, speaks of resistance and doing things differently – inside and outside the system. From this issue you'll find texts about big developments on the riverbanks of Spree and citizen's resistance, gentrification of different districts of Berlin, squatting movement and redesigning car-oriented radial inner city roads and much more.



 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#