Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 08.11 kuni ...

Urbanistide väljaanne U ilmub alates 2010. aastast. U on omaalgatuslik veebiväljanne, mida saab lugeda ja alla laadida aadressil www.urban.ee. Väljaanne on mõeldud nii linnateemadega igapäevaselt tegelevatele ekspertidele kui ka urbanistikast huvitatuile. Ud annab välja Linnalabor. Kui alguses oli U pelgalt eestikeelne uudiskiri, siis tänu hoogustuvale rahvusvahelisele koostööle on U täielikult kakskeelne ning loetav kõikidest kaasaegsetest elektroonikaseadmetest.

U-de väljaandmist toetab kultuurkapital ja Kultuuriministeerium. Lood sünnivad vabatahtlikult.

Kordan, U-de kodu asub urban.ee-s .

Perioodi detsember 2012 sissekanded

U12 - HelU

06.dets   | projektis urbanistide väljaanne   |   sisestas kaija-luisa

Ilmunud on urbanistide uudiskirja number U12 - uues veebis www.urban.ee (thanks Ptarmigan !) paremini loetav ja kakskeelsem kui kunagi varem.

U12 on mitut moodi uus. Juba kaua oleme mõttes mõlgutanud, et kaks aastat ja kopikaid vana uudiskiri vajab muutust - lugejasõbralikumat välimust ja laiahaardelisemat sisu. U12 on uuest unistamisest esimene katsetus, veebis ja ka käegakatsutav, kui otsustad välja printida. HelU erinumber keskendub naaberlinn Helsingile, selle aasta maailma disainipealinnale. HelUst saab lugeda raamatu “Helsinki Beyond Dreams” arvustust, rattaga linnauidet, linnaga tutvumise nõuandeid, Helsingi uusasukate lugusid ja ülevaateid toimunud sündmuste kohta ja linkida ennast Helsingi uusarenduste maailma.

Loe ja levita!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here comes the new U - in new web www.urban.ee (aitäh Ptarmigan ! and completely bilingual.

U12 is new in many ways. For a long time we have been thinking that the newsletter, which has been in existence for over 2 years, needs a change - a more reader-friendly appearance and content with a wider grasp. U12 is the first attempt at this new dream; it is available online, but also tangible if you decide to print it out. HelU special focuses on neighbouring city Helsinki and the World Design Capital 2012.

Read and spread the good word!



 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#