Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 08.11 kuni ...

Urbanistide väljaanne U ilmub alates 2010. aastast. U on omaalgatuslik veebiväljanne, mida saab lugeda ja alla laadida aadressil www.urban.ee. Väljaanne on mõeldud nii linnateemadega igapäevaselt tegelevatele ekspertidele kui ka urbanistikast huvitatuile. Ud annab välja Linnalabor. Kui alguses oli U pelgalt eestikeelne uudiskiri, siis tänu hoogustuvale rahvusvahelisele koostööle on U täielikult kakskeelne ning loetav kõikidest kaasaegsetest elektroonikaseadmetest.

U-de väljaandmist toetab kultuurkapital ja Kultuuriministeerium. Lood sünnivad vabatahtlikult.

Kordan, U-de kodu asub urban.ee-s .

Perioodi märts 2012 sissekanded

U9 vabaühenduste institutsionaliseerumisest

31.mär   | projektis urbanistide väljaanne   |   sisestas teele

Ilmunud on urbanistide uudiskirja kevadine number U9.

Seekordses numbris otsustasime otsida vastust U8s Linnasekkeid tutvustanud artikli kohta sotsiaalmeedias tekkinud järelkajale ning püüame lahata mitmes mõttes vastuolulist, aga vägagi aktuaalset teemat - vabaühenduste institutsionaliseerumist. Kutsusime kokku selleteemalise vestlusringi, millest avaldame lõike sotsiaalse ettevõtluse kohta. Vestlusele seab konteksti Kunstiakadeemia ja Blekinge Tehnoloogiainstituudi magistrant Mario Laul, kes küsib põhjalikus sissevaates, kas tegemist on vältimatu või vajaliku protsessiga. Vestlusele sõidab sõna otseses mõttes tekstis sisse U teenekas koostööpartner Kadri Klementi. Meeleavalduse vorme testib Alver Linnamäe fotoseeria.

Tutvustame uut rubriiki Linnauide, kus avaldame mõtteid linna ja kunsti, kuid ka lihtsalt ruumis uitamise kohta. Jätkame ka Baltimaade urbanistika lainetel.



 
kliki U9 lahti!
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#