Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 11.11 kuni 01.04.13
Kontaktid: Kaur Sarv, Keiti Kljavin

Kodanikuühiskonna Sihtkapitali sotsiaalse ettevõtluse ja avalike teenuste arendamise taotlusvooru raames alustasime sotsiaalsete teenuste (tuntud kui linnasekked) elluviimist.

Meie eesmärk on pakkuda ruumilise turvatundega seotud teenust, mis tõstab sihtrühmade (linnaelanike, kooliõpilaste, kohalike omavalitsuste esindajate, turistide jne) teadlikkust linnateemadest ja ohutust linnakäitumisest.

Usume, et ruumiline turvatunne tähendab, et ohutut ja turvalist linna loovad selle kasutajad, selles liiklejad, kodanike aktiivne tegevus ja hoolivus linnakeskkonnast ning linnajuhtide teadlikud valikud.

Teenuste elluviimisel kasutame erinevaid meetodeid: analüüsime olemasolevat olukorda ja korraldame selle põhjal harivaid, praktilise iseloomuga sekkeid: nt turvalisusega seotud probleemide kaardistamine ja lahendamine, ohutu koolitee koostamine kooliõpilastele ja linna terviseradade tutvustamine väliskülalistele. Analüüside põhjal koostatakse juhendmaterjale ning ettepanekuid kohalikule omavalitsusele (KOV-ile) linnakultuuri, st linnaruumis käitumise ja sellesse suhtumise edendamiseks.

Kodanikuühiskonna Sihtkapital rahastab projekti summas 18 478,03 €.

KÜSK
Perioodi jaanuar 2012 sissekanded

Linnasekete II arutelu

30.jaan   | projektis SOTSIAALSETE TEENUSTE ARENDUS   |   sisestas keiti

Millal: 30. jaanuaril 2012 a. kell 17:30

Kus: Linnalabor, Telliskivi Loomelinnak, III korrus, parem tiib

Linnasekete projektimeeskond kutsub taas ühisele arutelule, et hinnata senise töö tulemusi.

Palume kõiki huvilisi osalema arutelul esmaspäeval, 30. jaanuaril kell 17.30 Telliskivi Loomelinnakus , Linnalabori kontoris III korrusel, paremas tiivas.

Üritusel tutvustame Linnasekete teenuseid, seniste kokkusaamiste tulemusi ja valminud äriplaani peamiseid punkte. Soovime saada tagasisidet oma töö eesmärkidele, teenuste ülesehitusele, sisule ja tulevikule.

Linnasekete kohta loe viimasest urbanistide uudiskirjast U

Osalemisest palume teatada e-kirja teel Keitile keiti[at]linnalabor.ee või Kaurile kaur[at]linnalabor.ee.



 
 

Linnasekete arutelu

16.jaan   | projektis SOTSIAALSETE TEENUSTE ARENDUS   |   sisestas keiti

Millal: 18. jaanuaril 2012 a. kell 18:00

Kus: Linnalabor, Telliskivi Loomelinnak, III korrus, parem tiib

Alustasime kaks kuud tagasi Linnalaboris Kodanikuühiskonna Sihtkapitali toel Linnasekete sotsiaalse ettevõtluse äriplaani koostamist. Linnasekete eesmärk on koos õpetada ja õppida linnas elama - rikastada linnakäitumist, hinnata mõju ja harida huvilisi. Linnasekked kaasavad erinevaid sihtrühmi - ametnikke, väliskülalisi, ühistuid, õpilasi, lapsevanemaid, seltse - lõppeesmärgina linlast. Kui oled tuttav Linnalabori maastikumängudega, siis võib öelda, et uus projekt on maastikumäng giidiga, kes viib teid retkele linna elukorralduse radadele.

Tegevuses oleme jõudnud hetkeni, kus kaasmõtlejaid võiks olla veel rohkem.

Sellega seoses palume huvilisi ühisele arutelule kolmapäeval, 18. jaanuaril kell 18.00 Telliskivi Loomelinnakus, Linnalabori kontoris III korrusel, paremas tiivas.

Üritusel tutvustame Linnasekete teenuseid ja seniste kokkusaamiste tulemusi. Soovime saada tagasisidet oma töö eesmärkidele, teenuste ülesehitusele ja sisule, lisaks aga arutada selliste ettevõtmiste ühiskondliku rolli üle laiemalt.

Linnasekete kohta loe värskest urbanistide uudiskirjast U

Palun ole hea ja teata osalemisest e-kirja teel!



 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#