Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 05.11 kuni 01.04.12
Kontaktid: Regina Viljasaar, Kadri Vaher, Aet Ader (b210), Karin Tõugu (b210)

Projekti tulemusel sündiv Tallinna planeeringute juhendmaterjal on abivahend kodanikule planeeringute kohta info leidmisel, pealinna planeeringute süsteemis orienteerumisel, menetlus-dokumentide lugemisel ja kogu planeerimisprotsessis osalemiseks. Käesoleva projekti eesmärgiks on koondada kokku sellekohane teave, milleks viiakse esmalt läbi uuring ning selle tulemused avalikustatakse juhendmaterjalina, mis avaldatakse nii trükise kui ka veebiformaadi kujul.

KÜSK ja Siseministeerium rahastavad projekti summas 10 707,19 €. Projekti koostööpartnerid on Tallinna Linnaplaneerimise Amet ja B210.

KÜSK KÜSK

KIRJUTISED
Perioodi mai 2011 sissekanded

töös on Tallinna planeeringute juhendmaterjal

09.mai   | projektis Planeeringute juhend   |   sisestas regina

Kodanikuühiskonna Sihtkapitali ja Siseministeeriumi kaasava planeerimise taotlusvooru raames teostab Linnalabor Tallinna linna planeeringute süsteemi ülevaadet. Koostöös Tallinna Linnaplaneerimise Ameti ja B210-ga koondame ühtsesse juhendmaterjali kogu info selle kohta, milline on Tallinna planeeringute läbiviimise süsteem kodaniku seisukohast lähtuvalt ning võtame tükkidena lahti planeeringu põhiosad ning mõisted. 2012. aasta kevadel ilmub juhend nii internetis kui trükisena.

Vaata täpsemalt ning jälgi jooksvaid teateid projektilehel.



 
Hakkame tõlkima
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#