Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 10.11 kuni 01.01.16
Kontaktid: Tauri Tuvikene

SISSEKANDED
Perioodi märts 2010 sissekanded

Rakvere Kolledžis toimunud linnageograafia kursusest

31.mär   | projektis Õpilasakadeemia   |   sisestas teele

22. - 23. märtsil viis Linnalabor Rakvere Kolledžis läbi linnageograafia kursuse. Kahe päeva jooksul toimusid loengud ja seminarid teemast huvitatud kooliõpetajatele ja ühele tudengile. Käsitlesime linna seoses majanduse, filosoofia, maastikuarhitektuuri ja planeerimisega. Samuti tutvustas Rakvere linnaarhitekt Raul Järg meile Rakvere viimaseid arenguid nii pildis kui ka ekskursiooni käigus.

Kuigi osalejaid oli vähe, oli intiimsemas õhkkonnas arutelu seda intensiivsem. Arutasime sellistel teemadel nagu mis teeb Rakverest linna, kuidas linna defineerida, kuidas õpetada kooliõpilastele ruumilist mõtlemist ning kuidas linnaplaneerimises osaleda. Nii said osalejad sissevaate senini tundmatutesse teemadesse ning õppejõud osalejatelt vastukaja kooliõpilastele linnade ja ruumilise mõtlemise õpetamise osas. Linnalabor jätkab arendustööd selle kallal, kuidas ruumilist mõtlemist kooliõpilaste seas juurutada.

Õppejõududena osalesid linnalaborandid Tauri Tuvikene ja Teele Pehk, Kadri Klementi Maastikuarhitektuuri Galeriist ning Rakvere linnaarhitekt Raul Järg. Täname kõiki osavõtjaid!

Kursuse organiseerisid Tauri ja Teele.



 
Rakvere keskväljak (pildistas Kadri Klementi)
 

Linnageograafia intensiivkursus 22.-23. märtsil Rakveres

18.mär   | projektis Õpilasakadeemia   |   sisestas teele

Linnalabori ja Õpilasakadeemia koostöös toimub Rakvere Kolledžis linnageograafia kahepäevane intensiivkursus. Seminarivormis kursusel käsitleme linnaruumilisi seoseid majanduse, planeerimise ja kodanikuaktivismi, kunsti ja filosoofia vahel. Kursus sisaldab ka Rakvere linnaarhitekti Raul Järgi juhitavat ekskursiooni viimaste aastate linnauuenduste jälgedes.

Kursusele on oodatud gümnaasiumiõpilased, õpetajad, tudengid ja kõik teised, kellel huvi linnade vastu. Kursuse programm ja registreerumine Õpilasakadeemia kodulehel.



 
fragment Õpilasakadeemia kodulehelt
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#