Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 01.18 kuni 01.12.19

2018. aasta jaanuarist kuni detsembrini 2019 viime koostöös Tallinna Spordi- ja Noorsooametiga Lasnamäel Raadiku piirkonnas läbi ruumihariduslikke laste-ja noortetegevusi.

2017. aasta oktoobris alustas Tallinn kohalike omavalitsuste koostöögruppide tegevussuunas Lasnamäel, Mustamäel ja Põhja-Tallinnas programmiga, mille raames pakutakse uusi noorsootöö teenuseid, et seeläbi suurendada noorte kaasatust noorsootöösse. Programmi eesmärk on laiendada noorsootöös osalemise võimalusi ja noorte kaasatust noorsootöös piirkondlikul tasandil.

Programmi raames analüüsisid kõik linnaosad piirkonnas olemasolevaid noorsootöö võimalusi, noorte vajadusi ning soove. Selle põhjal püstitati piirkondlikud eesmärgid ning koostati ühine tegevuskava 2019. aasta lõpuni nende eesmärkide saavutamiseks.

Lasnamäel on Raadiku munitsipaalmajade kompleks üks olulisemaid piirkondi, kus on noorte osakaal märkimisväärne ning seega vajadus noortetegevuste järgi suur. Linnalabor on koostöös Raadiku Arendus OÜ tegelenud kogukondlikkuse uurimisega Raadikul alates novembrist 2016. Kujunenud kontaktide võrgustiku ja teadmiste baasil oskame hinnata piirkondlikke (noorte) vajadusi ning pakkuda sobilikke ning kohalikke kõnetavaid tegevusi.

Pakume noortele erinevaid käelisi ja mängulisi tegevusi läbi mille arendavad nad sotsiaalseid oskusi ning õpivad tundma ja märkama oma ümbritsevat keskkonda. Koostöös partneritega keskendume neljale tegevussuunale: 1. Linnaaiandus (koostöös MTÜ Rabarber) 2. Ruumihariduse töötoad 3. Arendavad töötoad (mõttemängud, käsitöö, lugemine, lego / koostöös MTÜ Noorteklubi Active) Tegevusi rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava Euroopa Sotsiaalfondi kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Lähem info programmi kohta siin.


Perioodi veebruar 2018 sissekanded

Maketeerimise töötuba Raadikul!

26.veeb   | projektis Noorte oma Raadiku   |   sisestas epp

3.märtsil kell 13 leiab Raadiku Noortestaabis aset maketeerimise töötuba!

Tasuta töötoas ootab sind lõbus meisterdamine - õppime tundma mõõtkava ja erinevaid materjale. Tikkudest ja plastiliinist saad kujundada oma unistuste hoovi! Muuhulgas saad ka teada 10 erinevat viisi, kuidas teha puud vatist nööpnõelani ning palju muud!

KAVA:

- Tutvustame maketi tegemist ja vahendeid

- Maketeerimine üksi või grupis (olenevalt osalejate arvust)

- Makettide tutvustamine ja arutelu


Toimumisaeg: 3.märts kell 13.00

Toimumiskoht: Raadiku Noortestaap (Raadiku 8b/1-5)

Võta sõber kaasa ja tule meisterdama põnevaid makette!





 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#